season of bodies


There are two trends I really love this summer and they are bare shoulders and bodies, otherwise known as the retirement of minimalism and return of femininity. But as you know me, I never go super crazy with trends and I only bought two bodies so far, thinking I could also use some piece of my extended one-piece swimsuit collection.
This beige number is from Topshop and has a beautiful color that will look even better once I get more tan than cottage cheese. The second one I got is navy and will look great with a sun ray pleated skirt that I have yet to find. Any tips welcome!

Jsou dva trendy, které mě toto léto moc baví a to jsou odhalená ramena a bodíčka, aneb ústup minimalismu a návrat ženskosti. Jak mě ovšem znáte, tak vše nakupuji s mírou a bodies jsem si nakoupila dvě s tím, že se stejně tak dají použít i jednodílné plavky, které miluji a mám jich hned několik. 
Tohle béžové s Topshopu má krásnou barvu, která bude ještě lepší, až má pokožka nebude barvou připomínat vyvětralý tvaroh. Pak mám ještě jedno super tmavě modré s rovným výstřihem, které vám ukážu příště, až někde seženu k němu ladící kruhově plisovanou sukni. Kdybyste o nějaké takové věděli, tak mi pište do zpráv a ne do komentářů, aby mi ji náhodou někdo nevykoupil ;)

Topshop body, H&M Studio skirt, H&M shoes, Matt & Nat bag

12 comments:

  1. Perfektné prostredie, úplne mi vyrazilo dych :). Aj mňa toto leto bavia odhalené ramená, vlastne som im podľahla už minuký rok, ale ich najväčší boom je až teraz. Minimalizmus je na jednej strane skvelý, ale keď je už na každej pubertiačke prestáva ma baviť. O to viac, že pokiaľ nemáš na sebe simple outfit, tak na teba pozerajú ako na blázna :D. Minimalizmus v hlave / v živote je nová výzva, ale to je dlhšia cesta :).

    ReplyDelete
  2. - ajaj. pryc se vsemi temi pravopisnymi chybami, co hyzdi jinak dokonaly post !
    a nyni k veci - ja tu nejnejnejskvelejsi plizovanou sukni nasla v sekaci ,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. už nebudu psát posty pozdě v noci :D
      všichni mají super sukně ze sekáčů, tak snad se mi někdy poštěstí!

      Delete
  3. Ten moment, když i kaktusy jsou fotogeničtější než já. :D Moc ti to sluší! :) A skvělý fotky!!
    Mr. Kev

    ReplyDelete
  4. Článek, fotky, outfit - všechno super a HROZNĚ NERADA kritizuju a prudim a jsem otravnej Grammar Nazi a vím to, ale PROSÍM: http://images.slideplayer.cz/11/3072512/slides/slide_7.jpg .

    :D A omlouvám se ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nemáš za co se omlouvat, to je můj celoživotní problém, děkuju za pomoc :D

      Delete
  5. Vím že článek je zaměřený spíš na bodíčka, ale ach můj bože ta sukně! Strašně se mi líbí :)
    Lucieswlife

    ReplyDelete
  6. Prosím, co nosíš za podprsenku pod takové uplé věci? Děkuju ta radu.

    ReplyDelete
  7. ty si neskutočná! tvoje fotky sú vždy skvelé.
    a body si už tiež chcem dlhšie kúpiť, lebo nejako som im prepadla :D

    ReplyDelete