grey sweater with a twist


Oh hey there, it is me again with yet another sweater. Since this autumn I haven't been taking many outfit pictures, you haven't seen the width and glory of my knitwear collection. But it had to come. 
There is one thing that rarely ever happens to me and that is buying clothing online. There is also a thing that happens to me way too often and that is buying grey tops. The greyer, the better. Last week the often and the not so often merged and I actually ordered this beauty with a literal twist from & Other Stories, because it was nowhere to be found in the Barcelona store and I just "had to have it" (I always hate how ridiculous this phrase sounds). 
We actually talked about the obsession with grey with another dark haired friend of mine and we came to the conclusion that black as a neutral colour looks too dark on us. I think my love for grey has already been well documented on this blog :) And grey knits that's a love story of my life... So much that this my not have been the only grey sweater I bought a week ago. But more about that the next time.. Happy Monday!


Zdravím všechny, kteří se ke mě dnes připojili obdivovat můj nový svetr. Jelikož jsem tento podzim neměla moc čas dokumentovat mé outfity, stále jste ještě neviděli slávu a rozpětí mé úpletové sbírky. Ale jednou to přijít muselo.
Málokdy se stane, že bych nakupovala na internetu, zato se dost často stane, že nakupuji šedé vršky. Čím šedější, tím lepčejší. Tentokrát má láska k šedé zvítězila a minulý víkend ke mě doputoval tento nádherný kousek se zakroucením z & Other Stories, který bohužel neměli v místním obchode v Barceloně a prostě jsem ho "musela mít" (tahle fráze mi pokaždé leze krkem). Sedl mi naštěstí úplně perfektně, jen jsem ho očekávala o fous teplejší.
S jednou ještě tmavovlasejší kamarádkou jsme se bavily o tom, jak moc máme rády šedou, jelikož černá jakožto neutrální barva na nás vypadá příliš ponuře. Šedých outfitů tu už, myslím, bylo víc než dost, ale zatím to nevypadá, že bych se s tím chystala přestat. Přidejte k tomu pleteniny a máte mě v hrsti. Což o to, že jsem si možná ve stejný týden koupila ještě jeden šedý svetr! O mé neschopnosti opustit komfortní zónu si můžeme popovídat zas někdy jindy. Krásné pondělí!

 & Other Stories sweater & earrings, Mango jeans, A.P.C. bag, 
Daniel Wellington watch & Topshop shoes

9 comments:

  1. Wau ten sveter je bombastický!! a aj fotky, vyzeráš úžasne!

    SASHA´S LIFE

    ReplyDelete
  2. paci sa mi vsetko okrem svetra a nohavic...:( kraaasna tvar, vlasy, aj prihovor je fayn...:) moja dcera prave vytvorila novu kolonku na xmas wishliste...CO URCITE NIE!!: sedu mikinu!! kazdy rok ma pod stromcom minimalne jednu, niekedy dokonca dve...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mě by šedou mikinou rozhodně nikdo neurazil :D

      Delete
  3. Svetr krásnej! Sice ho vidim jako modrej, ale nevadí :D

    ReplyDelete
  4. the guidelines and pointers with the professional for the easiest manner that you could lose weight and benefit muscle tissue.http://www.strongtesterone.com/max-test-xtreme/


    ReplyDelete
  5. Super cute, sporty and girly outfit! I like your sweater very much!
    black prom dresses

    ReplyDelete
  6. "Tak trochu jiné fotky". Moc hezké Adélko, líbí se mi ten studený nádech, je to neokoukaná změna! :)

    Nikola
    http://nicolsview.blogspot.cz/2017/01/cruel.html

    ReplyDelete