Nejlepší obrana je útok

Zmiňovala jsem už, jak moc mi ta zima leze krkem? Už měsíc (!!) nosím téměř výhradně jediný pár bot, nejdřív z obavy, aby se mi v tom sněhu nezničily podpatky, momentálně ze strachu abych si nezlomila nohu. Rozbily se mi obě mé školní kabelky a zároveň se projevila skolióza, takže jsem potupně přinucena nosit na zádech baťůžek (zdraví je přeci jen přednější estetice). Většina mých úspor padla při slevách a na zbytek peněz ze všech stran útočí svody jarních kolekcí. Je mi zima. Jediné, co mě drží nad vodou je zděděný kožešinový kabát, který mi umožňuje nosit na sobě jediný světřík a nezmrznout (světřík & kabát & hurá ven!). Díky megavelikosti pod něj můžu nacpat cokoliv, což mi umožnilo vzít si na sebe tohle skvělé sáčko, které jsem na sobě už téměř tři roky neměla.


Sako H&M, kraťasy Topshop.
Zapáskovaná pusa je opatřením proti dnešní nefotogeničnosti.

Oficírské sáčko je pravděpodobně nejstarší element mého šatníku, který jsem si koupila (tzn. nejstarší ne-vintage kousek). Inspirovaná jístou francouzskou slečnou (o které napíšu ve velice blízké době) jsem se rozhodla oprášit jej a ukázat mu lesk a bídu nového desetiletí. S čím ho nosit, s kraťasama, že by? Teď jsem si zkoušela, co nejlépe vypadá a došla jsem k tomuto závěru. Bez punčocháču však zítra nevyjdu z domu.

A ještě něco... Pozoruju, že za několik málo dní se zde zmnohonásobila činnost lidí (díkybohu, jelikož jsem tu předtím operovala sama :) Díky za přízeň, těm co mi jí vyjadřují a největší poděkování patří Lence, která mi v tomto světe krutého českého fashion bloggerství udělala reklamu. 

15 comments:

  1. Já jsem právě dnes zamilovaně koukala do botníku na všechny lodičky a botky na vysokém podpatku a zasnila jsem se, že už je léto :-) Bohužel to tak není a já stále chodím v kozačkách bez podpatku, abych si někde nedala na hubu :-)

    Hezký večer přeji

    ReplyDelete
  2. Po pravdě-dostala jsem se sem dneska poprvé náhodou z jednoho blogu a moc se mi tu líbí:)

    To sáčko je moc pěkný a líbí se mi kombinace s růžovými kraťasy;)

    ReplyDelete
  3. super sacko, miluju tay ty kousky, co clovek muze po letech vytahnout, oprasit a vypadat skvele. Jinak holky nestraste s tou zimou a ledem, ja letim do cr koncem unora a chci si vzit sve oblibene thigh high boots na giga podpatku..to abych je nechala doma jak tak koukam....:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Mojí zimní uniformu už znáš :D
    Moncler, rifle a timberlandky, znova a furt.
    Jediné co mě drží nad vodou... jsou ty pohledy na novou kolekci v Zaře a na moje uschované balerínky, podpatky a gladiátorky, na které ráno jen pohlédnu a zastestkne se mi.
    Jo a hlavně ta obrovská modrá krabice s podpatkami vevnitř furt na mě dělá psí oči. Jimmy Choo už volá na pomoc.

    Héhé, vzpomínám si na doby, kdy byly obleky cínových vojáčků velmi en vogue a ty si to sáčko nosila velmi často. A letos bude en vogue rovnou military: o něco více hard core :D

    No nic. Cíl na zítřejší večer: nerozbít si hubu na podpatcích. A přežít.

    L.

    ReplyDelete
  6. S tou fotogeničností mi něco říkej :D

    ReplyDelete
  7. Krásný sáčko, originální, ještě nikde na nikom jsem podobný neviděla!! Moc ti sluší.

    ReplyDelete
  8. Přidám se k ostatním a pochválím ti sáčko. Moc se mi líbí, pro saka mám slabost. Sluší ti. :)

    S tou zimou jsem na tom stejně - když si ráno vybírám, co si vezmu na sebe, vždycky mě napadne nějaká kombinace, jsem nadšená... a pak se kouknu ven, v rádiu zahlásí, že je mínus šest a já stejně skončím u trička a svetru. V poslední době už ani ta inspirace není, jen tupě zírám na bordel ve skříni a nevím... Těším se na jaro!

    ReplyDelete
  9. to sáčko je super, je skvělý tahle po letech najít ve skříni něco, co se dá nosit. A jinak - já tě znám, z fotek od Rafa:) Myslím, že si mi kdysi psala nějakej úkol na fr, tak děkuju:)

    ReplyDelete
  10. Fotky jsou krásné! =) Sluší ti to, zapáskovaná pusa se zdá být jako dobrý trik! =D

    ReplyDelete
  11. tak tak,ja viem o tebe vdaka lenke:)

    inac to sako je uzasne!!!preco si ho nenosila skor?

    ReplyDelete
  12. Díky všem :)
    Sandra: Není zač :)
    Foly: Nenosila jsem ho... protože se mi nelíbilo? Ani nevím už :)

    ReplyDelete