Stupid

Dnes jen velice krátce. Už v Paříži jsem v metru narazila na kampaň "Be Stupid" od Dieselu. Jejich oblečení sice moc neodpovídá mému stylu a cena mi nikdy nepřišla adekvátní kvalitě, ale teď mě dostali... Po dlouhé době kampaň, která mě opravdu zaujala, že by kvůli tomu hlubokému životnímu moudru co předává dál? :)



Ach a ještě něco. Moc mě mrzí odchod Lenky alias chronique-de-mode z blogspotu. Lenko, jestli tu jsi a stále čteš můj blog, doufám že se ti bude líbit i nadále (otázkou je, jak moc se ti kdy líbil :) a že o sobě budeš pravidelně dávat vědět.

10 comments:

  1. tak tahle kampaň mě vážně zaujala!:)
    nejlepší je ta první a třetí:)
    xx

    ReplyDelete
  2. Jasně, že čtu tvůj blog;-) ty kampaně se mi líbí..hlavně ta poslední (není to Pixie Geldof??)..

    a ještě jsem ti chtěla napsat, že od teď budu psát komentáře pouze s tímto jménem (protože je tady víc lidí podepisujících se jako L. nebo jako Lenka a to nejsem já, tak aby nedocházelo k nějakým (nepříjemným) omylům;-))

    ReplyDelete
  3. Ta kampaň je skvělá, popravdě jsem si předtím nevšimla, že je to reklama na Diesel, ale ty hesla jsou bezkonkureční ;))

    ReplyDelete
  4. To je jak kdyby to psali o mě:)) Jsem přesná "stupid" verze :D Máš moc pěkný blog, jen tak dál... Takovou výdrž bych chtěla mít..

    ReplyDelete
  5. Napad je to fakt pekny a po dlouhe dobe neco neotreleho, ale aasi podobne jako ty zustavam netecna k vecem diesel:)

    ReplyDelete
  6. veci od dieselu sa mi nepacili nikdy.Ale kampan maju super,ako vravis,ide hlavne o tu myslienku a tiez fotky!

    ReplyDelete
  7. líbí se mi to:) zajímavý nápad a nápisy mě pobavily:)

    ReplyDelete
  8. thank u love. and thoose pictures do aswell

    ReplyDelete
  9. diesel mel vzdy napdite kampane, mam rada tu o tom jak porad nekam spechame a tak :) me se jejich veci libi, jejich linie enjdrazsi pusobi dobre a ma zajimave veci ktere maji presny rukopis dieselu, ma znama se obleka jen temer v jejich vecech a sedi ji to, miluji jejich sustakove bundy na ni, mikiny z 80.let disco stylu atd...:)

    ReplyDelete