You float like a feather in a beautiful world


Tak a dočkalo se. Sako Kenzo (součástí kostýmku) je jedno z mých nejlepších úlovků a teď se konečně dostalo i sem. Znáte to, jak se říká, že opravdu kvalitní věci vydrží  dlouhá léta a vyplatí se do nich investovat? Před očima máte důkaz. Radši se ani neodvažuju představit si, kolik toho má za sebou a přesto je tak nadčasové, že ho můžu nosit i dnes. Skvělá barva, skvělý střih a kytičkovaná podšívka už je jen třešničkou na dortu. Někdy leží ve skříni půl roku a někdy ho nosím každý den. Jeden z mých nejoblíbenějších kousků šatníku, který se přizpůsobí každé módní sezóně.

Well and here it is. The Kenzo blazer is one of my best shots and it finally made it to the blog. You know how they say quality clothes last forever? This is the proof. I don't even dare to imagine how old it is and what it has been trough and despite that I can still wear it today. Great colour, great cut and the lining with a flower print is only the cherry at the bottom of a cake. Sometimes it lays in the closet half a year, sometimes I wear it for two weeks straight. One of my favourite pieces that goes along with any fashion season.







Wearing: blazer from Kenzo, vintage shorts, top & bag from Zara & shoes from Bensimon.

Photos: Karolina

42 comments:

  1. Strasne super outfit, skvele sako, taska, silonky, kratasy..:)..len mi k tomu absolutne nejdu topanky. High heels by boli lepsie, ale chapem, ze sa v nich neda chodit vzdy.

    ReplyDelete
  2. skvele fotky, to sako vyzera naozaj velmi dobre, no mne sa najviac pacia topanocky ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. to sako je opravdu nadčasová záležitost :) a máš moc pěkné vlásky, přijdou mi nějaké jiné :)

    ReplyDelete
  4. Teda Adel,příspěvek od příspevku ti to sluší víc a tady jsi úplně jiná,čím dál víc hezčí!Vlasy ti neskutečně porostly!Užívej si to tam, Áňa)

    ReplyDelete
  5. Ahoj! vcera jsem narazila na tvuj blog a do noci jsem projizdela vsechny clanky, az jsem dosla uplne na zacatek:) Musim rict, ze jsem se fakt bavila! Chtela jsem se zeptat, kdo te foti? Diky. Doufam, ze s blogovanim jen tak neskoncis, kdyz jsem si te oblibila!

    ReplyDelete
  6. nádhera, nádhera, nádhera ♥

    ReplyDelete
  7. nadcasovy kusok je vazne poklad...a tebe to pristane..ta podsivka!! ....ja by som zvolila ine topanky...ale aj tak =)na poslednej si krasna =)

    ReplyDelete
  8. to sako je supr, je to tak, jak si napsala..at ho vezmeš k riflím, k šatům, k sukni..k čemukoli..je to trefa do černého.))

    ReplyDelete
  9. Opravdu krásné sako,docela závidím,já si můžu od Kenza pořídit maximálně parfém...

    ReplyDelete
  10. možná bych vyměnila boty, ale jinak vypadáš krásně. tenhle outfit se ti moc vydařil, jen mi přijde líto, že na svůj věk vypadáš tak staře. to neber špatně, jsi hezká a stylová, jen mi přijde, že ti právě tenhle styl přidává roky....klidně bych ti tipla o 10 let víc. ale je to tvoje věc, hlavní je, že se v tom ty cítíš dobře :)
    tvoje fanynka Ája (i když dnes trochu s kritikou, promiň :))

    ReplyDelete
  11. kde to cestuješ?
    http://luckapucka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Hrozně moc ti to sluší:)! Jen se mi moc nelíbí tvoje taška, ale to je čistě jen moje věc:)

    ReplyDelete
  13. Mám ráda kousky, které vydrží věky a dají se nosit ke všemu ;)...

    www.ladyteruandfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. sako je opravdu pěkné:)ale moc se mi nelíbí ty boty..

    ReplyDelete
  15. Sako hezký, ale mně se nejvíc líbí punčocháče ;)

    ReplyDelete
  16. Boží taška!..jen ty boty mi k tomu neladí at se dibam jak se divam.-)

    ReplyDelete
  17. mne sa paci ze nemas opatky ale platenky. Len zrovna tieto sa mi nepacia. Aj ked farbu maju dobru.
    Mne vadi to tricko. Viem ze za to nemozes ze mas take velke prsia a vela bab by bolo stastnych, ale pride mi to na tebe trosku vulgarne. Ale to je len moj pocit, chlapom sa ucite lubis v nom ;) :D

    ReplyDelete
  18. A k tej poznamke ze vyzeras starsie, co tu citam - podla mna by som ti tipla tak 25, cos podla mna nie je vobec zly vek (neviem kolko mas v skutocnosti). Vyzeras zrelsie a to sa mi na tebe prave paci. Dnes sa uz ludom do 40 velmi tazko odhaduje vek prave preto, ze uz 13 rocne vyzeraju na 17 a 35 rocne na 23.

    ReplyDelete
  19. Mně se právě tyhle boty moc líbí:) Tvoří to takový kontrast s elegantním sáčkem:)

    ReplyDelete
  20. Děkuju moc za komentáře!
    Anonym: fotí mě tak různě rodina i kamarádi, jména jsou většinou uvedená pod fotkami.
    Lucka: necestuji, bydlím v Barceloně :)
    Ája: s tím hold nemůžu nic dělat, nebudu se kvůli tomu oblékat do věcí, které mě sice dělají mladší, ale zato se mi nelíbí! :)

    ReplyDelete
  21. Já jsem teď na sakách ujetá. A strašně se mi líbí tvoje kabelka, takovéhle "vaky" (nevím, jak lépe bych to vyjádřila) miluji, zrovna minilý týden jsem si jeden odnesla z HáeMka.

    ReplyDelete
  22. Ahoj Adel, moc se mi to libi! Jen tak dal:) Jak se Ti tam dari? Mas uz tam nejaky oblibene obchody? Dekuju za odpoved Tereza

    ReplyDelete
  23. Taky bych potřebovala nějaké sáčko, které nikdy nevyjde z módy. To tvoje se mi moc zamlouvá, přesně takové hledám. Ale zatím marně.

    ReplyDelete
  24. V Barcelone mam sestru!! Byla jsem tam snad stokrat:-)Nejradeji mam krasny park na skale a taky skvele akvarium se zraloky na molu:-) Jak dlouho tam budes bydlet a ty tam chodis do skoly?

    ReplyDelete
  25. pekne puntikovane puncochace;)


    www.posh-pash.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Ahoj, v nejakem davnem clanku, si se nechala slyset, ze vypadas pekne i bez liceni. Tvoje outfity jsou fajn, ale jedine, kdyz si rukou prekryju tvoji hlavu.
    A tvoje vlasy vypadaji taky udesne, myjes si je vubec?
    Nechapu, jak ti tady nekdo muze napsat, ze jsi krasna.

    ReplyDelete
  27. Tereza: daří se mi docela dobře, děkuju za optání, akorát katalánštinu jsem ještě nezkousla :) Jinak obchod nejoblíbenější je momentálně Zara, nesrovnatelná s tou naší, dál samozřejmě H&M, Blanco a brzy se chystám projít pár vintage ochodů, tak snad nějaký milý najdu.
    Anononymous 1.: Akvárium se žraloky je super, akorát jsem vždycky doufala, že je ta stěna dost tenká :D Studuju tady architekturu takže to vypadá na pět dalších let :)
    Anonymous 2.: přiznávám se, ted jsi mě FAKT odhalila :D :D :D Díky za komentář, kvůli takovýmto má cenu pokračovat.

    ReplyDelete
  28. Adél krásný outfit..pobyt v Barceloně ti očividně svědčí :) Příspěvky jsou čím dál lepší..a miluju to sako!je perfektní :) Měj se fajn!

    ReplyDelete
  29. Sluší ti to :-). Moc hezký outfit! Dokonalé jsou ty tenisky, které podtrhují tvou originalitu :-)

    ReplyDelete
  30. skvele fotky a velmi hezky outfit :)

    ReplyDelete
  31. Wow! Bensimon boty! Ešte teraz lutujem, že som si ich v Paríži nekúpila. Sú pohodlné?

    xx

    ReplyDelete
  32. Ahoj, prave jsem opet v Barcelone a musim rict, ze tady maji lidi opravdu styl, at jim je dvacet nebo sedesat, naliceny nenaliceny, at jdou do klubu nebo jen s kosem... takze jsem rada, ze se prostrednictvim tveho blogu dostane inspirace aspon k casti ceskyho naroda.... chvalyhodna cinnost :) mej se hezky, Pet

    ReplyDelete
  33. Tohle je vážně povedený outfit. Opravdu Ti to sluší!

    ReplyDelete
  34. Skvělá taška! A ty botičky celý outfit rozzářily :))

    ReplyDelete
  35. Mně se nejvíc líbí ta kabelka ze zary! .))

    ReplyDelete
  36. No teď jsem se pobavila nad tím anonynem! :-D Takové mám nejradší, fotku ani jméno tu nemají a tak placají blbosti!Asi ti zavidí. :-) Jinak se mi tvůj outfit libí i s těmi botkami, je to zase něco nového, a komu se to nelibí tak to je jeho věc.Aled rozhodně neber to tak, že bys to neměla takhle nosit!

    ReplyDelete
  37. Moc hezké, jen ty boty mi k tomu vůbec nesedí!:)

    ReplyDelete