coat, sweater, pants, boots

Vintage coat, Cos sweater, Mango jeans, Svarowski necklace, Bimba & Lola bag, Ray Ban sunglasses & Vagabond shoes
Photos: Alban
I realized my winter uniform is simple: a coat, a sweater, pants and boots. I am not really the kind of person to experiment too much when it is cold, because I get sick too easily. This was one of those beautiful days in Prague when it was sunny all day but still chilly, for me it is the ideal winter day. On the other hand I did not get the chance to test these boots on snow this year (they say the patent leather is everything-proof), so maybe next year.

Moje zimní uniforma je úplně nejjednodušší: kabát, svetr, kalhoty a kozačky. Nerada experimentuji, když je zima, protože se až příliš rychle nachladím. Tohle byl jeden z těch krásných dnů v Praze, kdy svítilo slunce a do toho bylo chladno, což je můj oblíbený typ zimního dne. Letos jsem bohužel neměla šanci otestovat tyhle boty na sněhu (lakovaná kůže je prý všemu-vzdorná), tak snad se mi poštěstí příští rok.


19 comments:

  1. Super svetr, líbí se mi ty barvy.

    ReplyDelete
  2. Love your fur coat and sweater - the colours are great!

    Kate xo petite-adventures.blogspot.ca

    ReplyDelete
  3. hrozně ti to sekne, hlavně detail boty - sluneční brýle je super :)

    ReplyDelete
  4. óch, cože? ten boží svetr? Potřebuju ho ! :)
    Moc sluší!

    ReplyDelete
  5. No nevím, jak měla takové lakovky (taky z Vagabondu) a ta kůže se mi rozedřela venku a musela jsem je reklamovat - naštěstí úspěšně. Jinak vypadáš krásně a souhlasím, slunečná a chladná (ale ne moc :D) zima je fajn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neee, to mi ani neříkej, začínám se bát, tohle jsou mý nejoblíbenější boty :(

      Delete
  6. uzastny kabatik, milujem kozusinky, skoda ze v tom vyzeram ako strasiak.. ked nie sa sebe, aspon poobdivujem na druhych:)

    the pink apple

    ReplyDelete
  7. skvělá kombinace! jinak krásné fotky :)

    ReplyDelete
  8. Absolutely LOVE the fur and that square bag is Lovely! & I dont think we here in england are gonna be as lucky a winter without snow is unthinkable over her Haha xox


    ohsofashionxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hrozně se mi líbí ten svetr :) má hezké barvy

    ReplyDelete
  10. Ahoj, hezký outfit, ale jak si psala, že lakovaná kůže vydrží...No bála bych se toho. Kupovala jsem si před Vánoci ve Vagabondu chelsea shoes (normální černá kůže) a slečna prodavačka mě varovala před tou lakovanou, že v mrazu praská a že by mi je tedy na zimu nedoporučovala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na to by měl prý být nějaký speciální krém, ale tak v Barceloně taky nemrzne, takže si ho kdyžtak pořídím příští rok do Prahy. Děkuju za upozornění :)

      Delete