fake spring, fake skirt

The North Face jacket, Cos sweater, Zara skort, Vagabond boots, Bimba & Lola purse
Photos and assisting: Melissa and Karen
Since spring is probably not going to show up until I leave, I decided to take out my sister's puffiest jacket- I have been literally living in it for the past few days. I am bored of all of my coats and I think that although it is a jacket it looks pretty cool. I have really developed a taste for practical things like big jackets (obviously not the sportiest ski ones) or midi heels- I just do not see the point of spending my money in things that make me feel uncomfortable. To get that little spring feeling anyway, I wore the infamous Zara skort, a mutant between a skirt and shorts that I cannot wait to wear with bare legs!

Jelikož jaro se asi neobjeví, než odsud odjedu, rozhodla jsem se vytáhnout sestřinu nejteplejší bundu- už pár dní jsem ji v podstatě nesundala. Už jsem znuděná všemi svými kabáty a myslím si, že i když je to bunda, tak vypadá dost kůl. Vlastně poslední dobou se ve mě vyvíjí zájem o praktické věci jako velké bundy (samozřejmě ne ty určené na sport) nebo středně vysoké boty- prostě mě nebaví utrácet své peníze za věci, ve kterých se cítím nepohodlně a ani po vizuální stránce mi pak nepřijdou tak atraktivní. Abych k tomu získala alespoň minimální jarní pocit, vzala jsem si na sebe svoje sukňo-šortky ze Zary, u kterých se ovšem nemůžu dočkat, až si je obléknu na holé nohy!


27 comments:

  1. Ač bundičce asi úplně fandit nebudu v téhle kombinaci (a to jsem vrcholně praktický člověk, moje parka už mi zarostla pod kůži), tak se mi moc líbí sukňo-šortky. Asi nezačnu používat označení skort, nevím proč ale vždy se mi vybaví Skot - Skotové - sukně - holé nohy. No ne úplně nejlepší asociace :D

    P.S. na té smějící se fotce ti to děsně sluší!

    ReplyDelete
    Replies
    1. já většinou nesnášim spojení vdiu slov (když někde vidím slovo jeggins, tak zdrhám), ale skort dokážu se skřípajícíma zubama akceptovat :)

      Delete
  2. uz aby bylo jaro uplne!!slusi ti to
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  3. ta bunda se mi vubec nelibi, jinak supr!

    ReplyDelete
  4. mne sa toto veľmi páči, má to šmrnc! :)

    ReplyDelete
  5. Pro mě zima = teplý, hlavně praktický oblečení, k tomu milion svetrů :D Už aby bylo to jaro! :D

    ReplyDelete
  6. Asi mi úplně nesedí barevná kombinace, ale jinak bunda - jo! A souhlasím s Lindou, na smějící fotce ti to vážně neuvěřitelně sluší

    ReplyDelete
  7. Skortkam jsem take neodolala, moc se mi libi, akorat si nejsem uplne jista vzhledem svych nohou, tak na nich chci jeste zapracovat, tudiz mi ani nevadi, ze je jeste nemuzu na holych nohou vyvencit:)

    ReplyDelete
  8. Ja jsem taky pred par dny vytahla sortky, jelikoz cim dal mene verim tomu, ze se jara dockame =)

    TIGERHEART

    ReplyDelete
  9. na tej druhej fotke sa pekne smejes. a sortky su super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Adel, tu skort také sháním, kupovala jsi jí v Praze? Pokud ano (prosím, prosím:D), na jaké pobočce? Nemůžu jí sehnat:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moje je z Barcelony, ale Martina z dannyrosefashion.com nebo Adéla z inadequatecliché.net ji kupovaly, myslím, obě v Praze, tak se můžeš zeptat jich :) A v Zaře se mi taky občas stalo, že danou věc neměli vystavenou v obchodě a když něco hledám, tak se jich vždycky ptám, kde to je :)

      Delete
  11. odspodu dolů perfektní :) vlastně i ten svetřík, ale co ta bunda? :( úplně kazí celý dojem a přitom jsem už na tobě viděla tak pěkné kabátky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak teď mám pocit, že jsem ten text pod fotkami psala zbytečně...

      Delete
  12. Šortky super, ale moc se mi nelíbí ta bunda, když si prohlédnu nějaké Tvé starší outfity myslím, že by se k nim dalo vzít něco jiného, co by se k nim víc hodilo, takových kousků máš spoustu, tahle bunda akorát celý outfit kazí!

    ReplyDelete
  13. tie sukňo-šortky sú parádne :)

    ReplyDelete
  14. Strašně se mi líbí, jaký efekt dělá sukně na stehnech. Krása!

    ReplyDelete
  15. bunda libová! mně se líbí moc

    ReplyDelete
  16. bunda je fajn, ale nie v tejto kombinácii prepáč :)

    ReplyDelete
  17. Falešná sukně vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  18. Až na tu bundičku je to úžasný.

    ReplyDelete
  19. Hodně svěží a mladistvé, bunda se mi líbí, ale co žeru nejvíc, jsou tu kraťásky :).

    ReplyDelete
  20. Líbí se mi ten vkusný mix různých stylů;)

    ReplyDelete
  21. Hmmmm tak neviem co si mam o tom mysliet ale cele zle....od skveleho stylu k nevkusu....

    ReplyDelete