navy coat


As someone who is a big fan of pajama dressing I couldn't resist this coat. It is navy, belted and flowing- since I wanted a belted coat since forever I couldn't be happier. It's from H&M's Studio S/S 2015 collection (as well as the t-shirt) and I really recommend it- it will be difficult to find garments of similar quality elsewhere on the high street. The Studio collections are always very well crafted, unfortunately the S/S ones tend to be a little too hippie for my taste, but when I find something I like I know it will last a long time. They're in stores since last week, but I'm sure there will still be plenty of it left, as these collections are not very mainstream.
Also, can you imagine how awesome this coat could be as a dress? I can't wait for the weather to get a little warmer, my Spanish side is really showing up this year and I haven't been out bare-legged once (and it have been over 20 degrees already). But I can't wait any longer! I don't care if it rains, if it snows or if it's cold, this weekend I am wearing a skirt no matter what. Oh yeah.

Jakožto veliký fanoušek pyžamového oblečení na den jsem nemohla odolat tomuto kabátu. Je tmavě modrý, s páskem a krásně vlaje- co víc si přát. Vzhledem k tomu, že kabát s páskem jsem chtěla již několik měsíců, tak z něj mám obrovskou radost (což na tom, že teď už mám dva! Oba jsou skvělé). Je z H&M Studio kolekce na jaro a léto 2015 (stejně tak i tričko), kterou opravdu doporučuji- v řetězcích málokde narazíte na lepší kvalitu. Kolekce Studio jsou vždy moc pěkně zpracované, letní jsou na mě tedy většinou moc "hippíkovské", nicméně když už se mi něco líbí, tak vím, že mi to pak dlouho vydrží (to říkám také pro ty, kdo mě minule žádali o seznam toho, kde co kupovat- i když o tom budu dělat celý článek). V obchodech je kolekce od minulého týdne, ale vzhledem k tomu, že nejsou úplně mainstreamové, tak tam spoustu věcí určitě ještě bude.
Umíte si také představit, jak skvěle tenhle kabát bude vypadat jako šaty? Nemůžu se dočkat, až bude počasí o něco teplejší, letos se hispanizuju a ani v 20°C jsem nebyla venku s holýma nohama. Ale je fakt, že už se toho nemůžu dočkat! Takže ať už bude pršet, sněžit nebo bude zima, příští víkend si na sebe vezmu sukni. Ou jé.

H&M Studio coat & t-shirt, Topshop jeans, Mango bag, Bimba y Lola flats

19 comments:

  1. ty jsi zase krasotinka!
    za ty roky, co te sleduju, jsi opravdu cim dal tim hezci :))))

    ReplyDelete
  2. wow:) tak tento outfit je vážně povedený, především se mi líbí ten kabát:)
    http://apinchofglamor.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Ahoj, moc ti to sluší! Mohla bych se prosím zeptat, kde se v česku dá kolekce studio koupit? Je v každém H&M nebo jen ve vybraných prodejnách? Moc děkuji za odpověď.
    A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc! Určitě vím, že je v Praze v Myslbeku, ale ještě se přeptám, jestli je i někde jinde :)

      Delete
    2. Tak v ČR je kolekce jen v Myslbeku.

      Delete
  4. Tak ten kabát a ty boty naprosto nutně potřebuju - a to jsem skoro skončila s nakupováním :)! Jsou prostě božské. A ty Adél krásná jako vždy :-*

    ReplyDelete
  5. Jako šaty si ho umím dokonale představit a bude to paráda! :)

    ReplyDelete
  6. slusi, skvely outfit;)


    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Moc se mi líbí tyhle župan-style kabáty!! A parádně ti padne..
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  8. Perfektní! Líbí se mi na tom celém každý detail!!
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  9. Tento outfit je úplne dokonalý, veľmi sa mi páči :) Paráda!

    ReplyDelete
  10. Kabátek jsem viděla na první fotce a hned mě nějak nezaujal, ale když jsem sjela okousek dolů zjistila jsem, že jsem se spletla, vypadá moc hezky a tobě určitě sluší. Budu se zase opakovat, ale vážně skvělý outfit :)

    ReplyDelete
  11. krasne fotky, ten kabatik je fakt skvelý a viem si ho predstaviť aj ako tie šaty, a taktiež okuliare su bombove:)

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Kabát vypadá moc krásně! :3 i tvoje brýle :) Nádherné fotky! ♥
    https://janetsonrisa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ten kabát je úžasnej! Vůbec jsem ho zatím nezaregistrovala <3

    ReplyDelete