Paris echo

Je to sice už týden, co jsem se vrátila, ale až teď přicházejí dozvuky. Rozumějte, právě jsem dočetla ten štos časopisů, co jsem si tam koupila. Říkám "dočetla", protože francouzsky umím a tudíž nejsou odkázána na pouhopouhé prohlížení obrázků.

Vogue Paris na únor s Dariou Werbowy (a mou rukou) na obálce..





Lak na nehtech není černý, ale tmavě šedý. Moc se mi ta barva líbí.














Z časopisů, co jsem si koupila
- Vogue Paris
- L'Officiel Paris
plynou následující postřehy:

Modely většiny návrhářů skvěle vypadají v prostředí Maroka, viz. Vogue, kde se na stránkách stektává (moje oblíbená) Lara Stone, Freja Beha Erichsen a Anna de Rijk, sólo pak hraje Daria Werbowy.
Extra dlouhou módní story (kolem šedesáti stránek) netvoří jen fotky z Maroka, ale i studiové fotky kde pózují např. Naomi Campbell nebo Raquel Zimmerman, ty se mi ovšem líbí podstatně méně. Můžete si je prohlédnout zde.


CHCI CHCI CHCI retro kabelku. Viděla jsem je všude a k tomu se mi strašně líbí.

    

A co si myslíte o prádle, co vyplouvá na povrch? Plno časopisů i francouzských článků na internetu debatuje o tom, jestli je tento trend nositelný i v reálném životě. Já si myslím, že je: pokud jste hvězda. Opravdu si neumím představit, že přijdu do baru s průhledným vrškem, tím spíš, že mám o něco větší košíčky než A. Stejně jako u spodních kalhotek, nahrazující kalhoty, se mi opravdu líbí ten nápad, ale nevypadá to, že bych tak v nejbližší době vyšla ven. S dvoumetrovou gorilou za zády možná.

15 comments:

  1. zožiera ma závisť, za to že vieš po francúzsky! :)
    a o tom prádle..strašne sa mi to páči ale neviem si to na sebe predstaviť..možno keby som úplne plochá...ale pozerá sa na to dobre :)

    ReplyDelete
  2. Podporuji koupi Alexa bag, otázka zní: Budou finance? Odpověď je lehká: To se uvidí, zda vyhraje matka loterii.

    Představ si, že příští víkend půjdem slavit narozeniny Najly někam do baru a přijdeme oblečený s vylezajícím spodním prádlem.
    Pro módní časopis by to bylo tak akorát, ale fakticky by nás ostatní obyčejní pozemšťané považovaly za Lehké dívky a nikoliv za elegantní prominentky (což my jsme, že? AHAHA).
    Ale... Jsem pro pro něco jiného: Mix Krajka, Spodní prádlo a sáčko, aneb Madonna v 80s plus update modernity. To se mi zdá neskutečně elegantní, aniž by byla dívka vulgární a o to dnes jde.
    Jestli si schopná na sebe dát ten outfit fialovej, jako je na fotce, aniž by si vypadala jak Šlapka a nebo jako když máš za cíl jít spát, tak klobouk dolů.

    NB: Freja má příšernej anglickej přízvuk :D To je štěstí, že modelky nemusí mluvit, když jsou na mole nebo ve studiu... Ne, Freja není moje oblíbenkyní :D

    ReplyDelete
  3. S tím prádlem..pokud mám na mysli to samé co ty..tak mě se to hrozně líbí, ale rozhodně to nesluší každému...mě se to líbí na takových těch slečnách co vypadají jako víly, étericky, jemně a ne moc výrazně...na ostatních to podle mě působí vulgárně...

    Ty časopisy závidím, kdy mně se konečně dostane do rukou Vogue?? jen já bych si asi nekoupila Cosmopolitan, protože cOSMOPOLITAN NEMÁM KVŮLI ČESKÉ VERZI RÁDA... (i když srovnávat český a francouzský..nevím jestli je to možné)..

    a stejně jako Alexandra závidím, že umíš po francouzsky..já od začátku školního roku chodím na FRJ ale do pololetí jsme měli učitele, který byl sice vtipný, ale moc sme toho neuměli..teď máme novou a vypadá to, že nás snad i něco naučí, i když je dost přísná..tak se těším, že snad něco budu umět..

    ReplyDelete
  4. máš moc hezkej blog a styl....a děkuju za komentář :))

    ReplyDelete
  5. skvělej článek!! Kéž bych si taky mohla číst ve francouzskejch časopisech..

    ReplyDelete
  6. Jeden francouzskej časopis mám taky doma (Vogue)-přivezla mi ho kamarádka..ale bohužel francouzsky neumim..takže je mi dobrý jen na obrázky :P :)

    ReplyDelete
  7. Alexandra & Lucsiz & TheGabiee: lepší prohlížet, než nic! (rozhodně!)

    Lam: pozemšťané, nebo pražané? Mezi tím je podstatný rozdíl :D Mám chuť jít v něčem krajkovém, ale jen v podprsence fakt nepůjdu :D

    Lenka: co mě napadlo jako srovnání pro Cosmopolitan: je to jako srovnávat loupák (CZ) s mousse au chocolat (FR) :)

    A všem vám děkuju, že čtete a komentujete, vážím si toho :)

    ReplyDelete
  8. krasny clanok!!
    ten lak vyzer ako cierny na fotke,ale nevadi,taketo tmave sa mi v pooslednej dobe zacinaju pacit

    kamoska ma pdoobnu tasku ako tu hnedu,naozaj:)mne sa sice skor paci ta biela

    a k tomu pradlu,to sa mi tiez velmi paci..hlavne ked vykuka z vystrihu nejaka cipkovana podprsenka,ale ja by som nemala odvahu nosit to tak..mozno niekde inde,nie u nas

    ReplyDelete
  9. Díky moc :) Mám taky podobnout tašku, našla jsem jí z tátových studijních let na půdě :) Ale Mulberry to hold není...

    ReplyDelete
  10. na tvuj blog jsem narazila pred par dny a jsem uchvacena. libi se mi tve clanky, postrehy, modely. doufam, ze tu budou clanky pribyvat dost casto, protoze uz ted tvuj blog patri mezi moje oblibene.)

    ReplyDelete
  11. Děkuju moc Terezo (je to Tereza? protože "Teruno" mi ´přijde jako zvláštní oslovení :), doufám, že nezklamu tím pádem :)

    ReplyDelete
  12. V posledni dobe zacinam zboznovat Mulberry tasky...a nejsou v porovnani s nekterymi jinymi zase tak drahe...600 liber za velkou tasku je porad mene nez polovina za mou vysnenou chanel 2.55...Jinak pekny blog

    ReplyDelete
  13. Škoda, že těch 600 liber na účtu nemám :)

    ReplyDelete
  14. Adelko, jednou urcite budou:) Neboj...

    ReplyDelete
  15. Nechápu, jak si holka může stěžovat na to, že chce retro kableku. ROzhodně to máš lepší, než my, kluci ;)
    A jestli chceš, já tě s kalhotkami přes kalhoty někdy doprovodím. Jako gorila sice nevypadám, ale měřím 192 cm ;)

    ReplyDelete