blue jeans



Please remind me of a moment I've worn blue jeans for the last time... I think that may be a year and a half ago, when I have worn my boyfriend's jeans. Clearly, I am not a jeans gal. I simply don't like the fact that every one is wearing them. I am not saying that I am the most original person in sartorial history, but I always come back to the moment when I tried on my sister's blue jeans and suddenly felt invisible, like I've never had to make an effort in my style ever. So that was the end of denim for me.
But lately, I really came to miss the rough texture of it. It is something those skinny and stretchy jeans I own cannot replace. I am even thinking about getting an A-line denim skirt!  Am I considering turning this blog cowboy themed? Maybe. Am I going to wear more denim? Definitely!


Připomeňte mi prosím chvíli, kdy jsem na sobě naposledy měla modré džíny...Pokud mě paměť neklame, bylo to před rokem a půl, kdy jsem na sobě měla přítelovy rifle. Očividně nejsem úplně džínový typ člověka. Důvod je prostý: nelíbí se mi, že je nosí všichni ostatní. Nepokládám se za nejoriginálnějšího člověka na světě, co se oblékání týče, ale v živé paměti mám vzpomínku, kdy jsem si půjčila sestřiny modré rifle a najednou jsem se cítila neviditelná. V dnešní době jsou znakem toho, že nad tím, co máte na sobě, moc nepřemýšlíte. Takže pro mě tím džínovina skončila.
Poslední dobou jsem ale nostalgicky vzpomínala na její drsnou texturu, se kterou se mé na tělo střižené elastické slimky nedají srovnávat. Dokonce přemýšlím o tom, že si pořídím džínovou sukni do A. Že tato přemíra džínoviny zapříčiní přeorientování tohoto blogu na kovbojskou tématiku? Možná. Budu od teď nosit více džínoviny? To si pište!


Levis jeans, Zara jacket, Bimba y Lola bag, H&M scarf


23 comments:

  1. A tak ti sluší! :) Klidně jí nos víc...
    Ela

    ReplyDelete
  2. Jenomže ty je prostě umíš nosit takovým způsobem, že rozhodně neviditelná nejsi :)

    ReplyDelete
  3. Uuuuuu krásné
    Holky jukněte k nám na blog...Právě tam běží soutěž o kávovar Nespresso:-)
    www.love-fashion.cz

    ReplyDelete
  4. Nadhera! A taky chci nosit kozenou bundu v zime... Ja modry dziny taky nosim spis vyjimecne, tady na severu se tolik nenosi, za to kdyz prijedu zpatky do prahy jsou modraky snad uplne vsude. Modrraky, bily tenisky a sportovni bundy cesky mor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jako modrý slimky a bílý conversky jsou uniforma poloviny holek mezi 15 a 25 lety... Mezinárodně!

      Delete
  5. Ty boty jsou tak nádherný! Hezčí lodičky jsem za dlouhou dobu neviděla ;) Prosím, řekni mi, že se dají ještě někde sehnat...

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Ja mám ten scarf tiez ale z reserved a to je najviacsia laska !

    ReplyDelete
  7. krásný! já si koupila modrý džíny asi po pěti letech a je to zvláštní :D

    ReplyDelete
  8. - uaa ! jak ja zavidim ty nahaty kotnicky !
    jsem zoufala, nejteplejsi kabat + termopradlo, a t do phy este nezamirily mrazy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wtf, dyť venku je teď asi pět stupňů? Jako jasně, Barcelona to neni, ale termopradlo a nejteplejsi kabat? Co budeš dělat, až ta zima fakt přijde? :-D

      Delete
    2. Já se Prahy děsím už teď :D Nějak na ty nízký teploty nejsem zvyklá.

      Delete
  9. a hlavne ty lodicka a bunda!! kockaaa

    ReplyDelete
  10. milé mestské :)

    www.donnaiveh.com

    ReplyDelete
  11. S lodičkama vypadají parádně! Kéž by na to bylo tady počasí...

    ReplyDelete
  12. Lodičky k džínům bomba. Jinak chápu, jak to myslíš. Já džíny miluju, nedám na ně dopustit..ale neni džínovina jako džínovina. Rozdíl je prostě v tom, když si někdo koupí takový pěkný levisky jako ty nebo takový ty chudinky, co se za chvíli rozpadnou. Tak je to ostatně se vším, že jo:)
    Veru

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. děkuju, vyřídím fotografce, bude mít radost :)

      Delete
  14. Cim dal, tim vic se podobas Karle z Karla´s Closet /a vice versa/ :D
    http://14ybzbbw0xr47ylbdyx8n0w3x.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/12/HOLLY12.jpg

    Kazdopadne mam pocit, ze jsi cim dal, tim lepsi, takze se budu tesit na nove clanky!
    Natalie

    ReplyDelete
  15. Úplně mi mluvíš z duše, taky jsem na džíny dlouho nesáhla a tento podzim jsem je po hodně dlouhé době vrátila do šatníku...a v podstatě ze stejného důvodu, měli je všichni a nosili je takovým způsobem, že mě to prostě neoslovalo :))

    Ráda bych vás všechny pozvala ke mě na blog na giveaway o náhrdelník z Lindexu :)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    ReplyDelete
  16. Ahoj, pěkný je to! Jseš tak "chic", že modrý džíny tě nezneviditelněj ani nezamaskujou, spíš naopak... :-) Opravdu slušivej model!
    Sar.

    ReplyDelete