fall leaves


If there is one thing I really miss in Barcelona it's the smell of fallen leaves- ironically because the city is so clean and they never have the time to stay long enough to infuse the streets with their decomposing smell. Is that a weird thing to say? Guess there are many weird things I like in life and Prague's messy streets are one of them. Barcelona has been generous weather wise lately so I can still go out with this thin coat but I also could not wait to wear my leather trousers for the first time this season. Since they are both black I decided to play around the color with some different textures, some transparency here, some nubuck there. Black outfits are my favourites and foolproof in the less inspired days.

Pokud mi v Barceloně něco chybí, tak je to podzimní vůně spadlých listů- ironií osudu to je kvůli tomu, že město je neustále čištěno a listí tak na zemi nevydrží dost dlouho na to, aby jeho rozkládající se vůně zaplnila ulice. Je divné něco takového říct? Smiřuji se s tím, že v životě mám ráda pár divných věcí a neuklizenost pražských ulic je jednou z nich. Barcelona je posledních pár týdnů stále krásně teplá, tudíž ještě můžu nosit můj černý trenčkot, ale už je počasí i na mé milované kožené kalhoty. Vzhledem k černosti obou jsem se rozhodla pokračovat na stejné vlně a pohrála si trochu s rozdílnými texturami, jako trochou průhlednosti a trochou broušené kůže. Celo černé outfity mám moc ráda a jsou skvělé v tom, že s nimi v podstatě nelze šlápnout vedle.

Zara coat, Mango trousers, Bimba y Lola top, Uterqüe bag and Gloria Ortiz boots

9 comments:

  1. Tie textury sú skvelé, veľmi pekne si sa vyhrala s týmto celočiernym outfitom ♥

    ReplyDelete
  2. Tak ty kalhoty miluju :). My tady máme skoro jen palmy a hrozně mi chybí aspoň chvíli mít pocit, že je fakt podzim.... Jde to poznat jen na teplotě, jinak to vypadá z okna stejně jako v srpnu.

    ReplyDelete
  3. Pěkný! Kdysi jsem si myslel, že černý outfity jsou nuda, ale už jsem názor změnil a jsou moje nejoblíbenější. Ten trenčkot se mi na tobě moc líbí!

    ReplyDelete
  4. Oh, tieto listnaté pozadia, toto ja môžem na jesenných fotkách!

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  5. Naprosto tě chápu, vůně listí je v jistých okamžicích nepřekonatelná. Ale o uklizenosti pražských ulic by se dalo polemizovat :-)

    ReplyDelete
  6. Super outfit, thyme celočerné nikdy nezklamou :)
    www.veshionlife.com

    ReplyDelete
  7. Já tak miluji černé outfity!! Nikdy jich nebudu mít dost a moc ti to sluší :) a s tím listím tě na 100% chápu!! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  8. Jednoduché a chic! "All black outfity" jsou moje srdcová záležitost. A vybrala jsi krásné místo k focení. :)

    Nikola
    http://nicolsview.blogspot.cz/

    ReplyDelete